Galéria | FIRST-LINE
Demo délután trénerképzéshez!
Demo délutánra hívunk, hogy képet kapj milyen a 1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett, 110 órás TRÉNER képzés azaz a Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. A program 2021. január 26-án kedden 17:00 óra és 18:30 óra között személyesen és online jelenléttel is működik! Gyere! Próbáld ki!
Teadélután kezdő vállalkozóknak
Teadélután telhtázzal a Grabovskyban! A vállalkozások indításához kapcsoódó tanácsok kezdőknek és haladóknak a Női Erőforrás, Család és KarrierPONT szervezésében. A programot vezette Szőllősi Andrea a 1st Line Consulting ügyvezetője. 
Bcc gála
És jöjjenek a Business Time Gála 2020 elismerései. Elsőként Szőllősi Andrea, aki egyetlenként teljesítette, sőt túlteljesítette a VII vendéghívó kampány kiírását, 10 vendég/3 tag helyett 14 vendég/ 4 tag eredménnyel ismét ő nyerte meg a versenyt, ezzel az egy éves ingyenes tagságot!
BCC gála
Gyorsjelentés a Business Time Gála 2020 rendezvényéről. A miskolci csapat 11 fős létszámával jelentős szereplője volt az estének. A Symbol Budapest nagyszerű helyszín volt a kiemelkedő eseményhez. Természetesen networking körökkel kezdtünk. A többiről, meglepetésekről később.
Állásbörze Kazincbarcikán
A Női Erőforrás Család és KarrierPONTot képviseltük a kazincbarcikai Észak-Állásbörzén!
BCC az üzleti reggeli
A BCC legrégebbi és legaktívabb tagjaként mutatta be cégünk ügyveztője Szőllősi Andrea HR szakember a 1st Line Consulting tevékenységét az Auróra Hotelben Miskolc Tapolcán.
Arttér-találkozások
A kisgyermekes családanyák munkába állásának nehézségeiről és ezzel összefüggő saját tapasztalatairól beszélt ArTTérben a Népkerti Vigadóban cégünk vezetője Andrea Szőllősi. A HR szakember olyan példákat említett, melyek sokak számára ismerősek lehetnek. A közösségépítő program Arttér - a konfliktuskezelésről a családban címmel zajlott a Női Erőforrás Család és KarrierPONT valamint a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda szervezésében!
  •  
  • 1 / 14