Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. | FIRST-LINE
Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II.
80 órás TRÉNER képzés prezentációs technika tréninggel kiegészítve
2019-08-25 |
...
Figyelem! Első sikeres trénerképzésünk után indítjuk a következő csoportot!!!! Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. - 80 órás TRÉNER KÉPZÉS prezentációs technika tréninggel kiegészítve MISKOLCON - a 1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett oktatás. A képzés NOVEMBERBEN INDUL! Elvégzéséről - a sikeres vizsgát követően - tanúsítványt állítunk ki. Jelentkezéshez kérlek hívj fel a 003620-2542516-as számon és/vagy küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu email címre.

1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett, 80 órás TRÉNER képzés - Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II. MISKOLCON

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D016

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D017

Prezentációs technika tréninggel kiegészítve

Képzés nyilvántartásba vételi száma: E001374/2015/D004

ELSŐ SIKERES TRÉNERI Kompetenciafejlesztő KÉPZÉSÜNK UTÁN INDÍTJUK a KÖVETKEZŐ CSOPORTOT MISKOLCON!!

MI MINDENRŐL TANULSZ A KÉPZÉSEN?

Nyilván ismered a mondást: a tréner a saját személyiségével dolgozik. Elengedhetetlen egy magabiztos kiállás, egy egyedi előadói stílus, így visszajelzést kapsz a tréneri identitásról, a csoportdinamikáról, tréningrésztvevők erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerésének fontosságáról.

Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.

Saját élményen alapuló tapasztalatszerzéssel megtanulod a tréningtartás alapjait, a tanulási folyamatok hatékonyabb irányítását, a konfliktusok és nehéz esetekkezelését, csoport fejlődési szakaszainak koordinálását, és a tanultak gyakorlati alkalmazását.

TANEGYSÉGEK

 • A személyiségtípusok kompetenciái (saját és mások tulajdonságaink megismerése)
 • Tréneri kompetenciafejlesztés (megfigyelési képességek fejlesztése, nehéz esetek kezelése, közönség jellemzőinek és igényeinek felismerése)
 • Kommunikáció kompetenciái, kommunikációs technikák
 • Felnőttek személyiségfejlesztésének kompetenciái
 • Csoportfejlesztés kompetenciái
 • Élményalapú együttműködés kompetenciái
 • Prezentációs technikák és alapfogalmak (előadás pontos megtervezése, fő üzenetének meghatározása)
 • Kommunikáció, szemléltető és retorikai eszközök (hatásos kezdés módjai, stílus- és szókincsfejlesztés, rögtönzött beszélgetés, kérdésfeltevés, a kérdések megválaszolása)

MIÉRT INDUL EZ A KÉPZÉS?

 • Mert kevés kompetenciafejlesztő tréner van Észak-Kelet Magyarországon.
 • Mert szeretnénk egy szemléletmód váltást elérni a tréneri/oktatói szakma területén, amihez elengedhetetlen a megfelelő szakemberképzés és a kompetenciafejlesztés, a személyiség fejlesztése, az általános műveltség növelése.
 • Mert olyan integrált „train the trainer” képzést kínálunk, ahol az interaktív tréneri munka kompetenciáival, sokoldalúságával, mélységeivel ill. a tréning műfaj módszereivel, technikáival, eszközeivel ismerkedhetsz meg.
 • Mert a piac legjobbjaitól tanulhatsz.
 • Mert egy tréner személyisége ma már más felkészültséget követel meg, jó problémamegoldó, pozitív, motiváló személyiséget, aki nem csak szaktudással rendelkezik, hanem hatása van az emberekkel való hatékony együttműködésre.

KINEK AJÁNLJUK?

Azon vezetőknek vagy vezető beosztású munkatársaknak figyelmébe ajánljuk, akik már hosszabb – rövidebb ideje dolgoznak képzési területen.

Akik már munkahelyükön belső trénerként/oktatóként humán (HR) vagy szociális területen dolgoznak, de szeretnék az aktuális trendeket, tréning módszereket ill. gyakorlatokat megismerni, fejleszteni kompetenciáikat.

Akik felnőttként kompetenciáikban szeretnének fejlődni, a téma iránt érdeklődők, valamint olyan személyek, akik rendelkeznek a képzés területén szerzett tapasztalattal.

A KÉPZÉS SPECIALITÁSA

A képzési program három részből épül fel. A 80 órás tréningsorozat 2 x 30 óra tréneri kompetenciafejlesztésből ill. 20 óra prezentációs technikák tréningből áll össze. A képzés alatt nem csupán elméleti, azaz a tréning műfaj sajátosságaival, módszertanával fogsz gyarapodni, hanem a tanfolyam nagy részében gyakorlati tudást, élményalapú ismereteket adnak át mesterszintű szakembereink.

INDULÓ KÉPZÉSÜNK IDŐPONTJAI

Következő képzésünk novemberben indul.

Tervezett időpontok:

A képzésre jelentkező résztvevőkkel közösen egyeztetjük.

A képzéseket 8:30-tól 16.30-ig tartjuk.

MILYEN VÉGZETTSÉGET NYÚJT A KÉPZÉS?

A képzés a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott hatósági engedéllyel rendelkezik. Elvégzéséről - a sikeres vizsgát követően - tanúsítványt állítunk ki.

A KÉPZÉS DÍJA: 390.000 Ft

A képzés díja részletfizetéssel is kiegyenlíthető! A díj magában foglalja a képzési napok díját, bekészítéseket, ebédet, tanegységenként részletes handoutot, kézikönyvet.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: 18. életév betöltése és minimum középfokú végzettség, érettségi bizonyítvány.

A KÉPZÉS HELYE: 3529 Miskolc, Petneházy utca 21. 1st Line Kft oktatóterme

Jelentkezéshez kérlek hívj fel a 003620-2542516-as számon és/vagy küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu email címre, ezt követően küldjük számodra a jelentkezési lapot!

Kapcsolódó képzés:

Nyilván ismered a mondást: a tréner a saját személyiségével dolgozik. Elengedhetetlen egy magabiztos kiállás, egy egyedi előadói stílus, így visszajelzést kapsz a tréneri identitásról, a csoportdinamikáról, tréningrésztvevők erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerésének fontosságáról. Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.

Engedélyszáma: E-001374/2015/D016

Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.