Tréneri kompetenciafejlesztés - 1st Line
2021-01-20 |
...
Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.

1st Line Consulting Kft. által engedélyeztetett, hatóság által nyilvántartásba vett, 110 órás TRÉNER képzés

Tréneri kompetenciafejlesztés I. és II.
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D016
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001374/2015/D017
Prezentációs technika és kapcsolatépítés képzési programokkal kiegészítve
Képzés nyilvántartásba vételi száma: E001374/2015/D004 ill. D011

FONTOS! Ha akadályoztatva vagy, hogy személyesen elgyere oktatótermünkbe (max. 8 főig várjuk a jelentkezőket), úgy lesz online csatlakozási lehetőség is. Találkozhatsz a senior trénerekkel, meghallgathatod a képzés felépítését, tematikáját, célkitűzéseit, felteheted kérdéseidet.

Nyilván ismered a mondást: a tréner a saját személyiségével dolgozik. Elengedhetetlen egy magabiztos kiállás, egy egyedi előadói stílus, így visszajelzést kapsz a tréneri identitásról, a csoportdinamikáról, tréningrésztvevők erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerésének fontosságáról.


Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.


Saját élményen alapuló tapasztalatszerzéssel megtanulod a tréningtartás alapjait, tréningszervezés teljes folyamatát, a tanulási folyamatok hatékonyabb irányítását, a konfliktusok és nehéz esetek kezelését, csoport fejlődési szakaszainak koordinálását, és a tanultak gyakorlati alkalmazását.
A képzés végére különböző kész forgatókönyvekkel fogsz rendelkezni ill. a tanegységekhez tartozó háttéranyaggal ill. módszertannal, eszköztárral is gazdagabb leszel.


Közösen összekészítjük a tréneri bőröndöt! Átbeszéljük milyen papír-írószerre, különböző technikai eszközökre és segédanyagok teljes kelléktárára lesz szükséged a profi induláshoz.

Újdonság: az online digitális platformok megismerése, kezelése és gyakorlati használata!

 

TANEGYSÉGEK
• A személyiségtípusok kompetenciái (saját és mások tulajdonságaink megismerése)
• Tréneri kompetenciafejlesztés (megfigyelési képességek fejlesztése, nehéz esetek kezelése, közönség jellemzőinek és igényeinek felismerése)
• Kommunikáció, kommunikációs technikák
• Felnőttek személyiségfejlesztésének kompetenciái
• Csoportfejlesztés kompetenciái
• Élményalapú együttműködés kompetenciái
• Prezentációs technikák és alapfogalmak (előadás pontos megtervezése, fő üzenetének meghatározása)
• Kommunikáció, szemléltető és retorikai eszközök (hatásos kezdés módjai, stílus- és szókincsfejlesztés, rögtönzött beszélgetés, kérdésfeltevés, a kérdések megválaszolása)

KINEK AJÁNLJUK?

Azon vezetőknek vagy vezető beosztású munkatársaknak figyelmébe ajánljuk, akik már hosszabb – rövidebb ideje dolgoznak képzési területen.
Akik már munkahelyükön belső trénerként/oktatóként humán (HR) vagy szociális területen dolgoznak, de szeretnék az aktuális trendeket, tréning módszereket ill. gyakorlatokat megismerni, fejleszteni kompetenciáikat. Rendszerben látni a folyamatot.
Akik felnőttként kompetenciáikban szeretnének fejlődni, a téma iránt érdeklődők, valamint olyan személyek, akik rendelkeznek a képzés területén szerzett tapasztalattal.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE:
18. életév betöltése és minimum középfokú végzettség, érettségi bizonyítvány.

A KÉPZÉS HELYE:
3529 Miskolc, Petneházy utca 21. 1st Line Kft  oktatóterme

Érdeklődés vagy jelentkezés esetén kérlek hívj minket a 003620-2542516-as számon és/vagy küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu email címre!

Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.