Hatékony és asszertív kommunikáció a gyakorlatban | FIRST-LINE
Hatékony és asszertív kommunikáció a gyakorlatban

A résztvevők megismerik saját személyiségtípusaikat, erősségeiket, fejlesztendő területeiket. Az asszertív kommunikáció, önérvényesítés mesterfogásai és technikái azok az eszközök, amelyek segítenek elérni céljainkat. Az asszertivitás alkalmazása, gyakorlata javítja a kapcsolatokat az együttműködést. A tréning segít nehéz érzelmi szituációban is érvényesíteni elképzeléseket, figyelembe veszi a másik fél szükségleteit. Támogatja  a hiteles kommunikáció fejlesztését.  Az asszertív kommunikáció, a konfliktuskezelés és az értő figyelem technikái segítenek kapcsolataid javításában.

A képzést ajánljuk azoknak a felnőtteknek akik, a jövőben szeretnének sikeresebbek lenni magán és üzleti életükben egyaránt, illetve minden téma iránt érdeklődőnek.

⦁ Mi mindenről tanulsz a képzésen?

  • Önismeret, személyiségfejlesztés
  • 
Önérvényesítő kommunikáció stílus 
  • Mondj nemet magabiztosan, partnerként

⦁ Időtartam:
1 nap 8.00-16.00 óráig

⦁ Tervezett időpontok:
2021. április.30,
2021. május 17.
2021 június 11.
Ha egyik időpont se felel meg neked, de szeretnél ezen a képzésen részt venni, keress minket bátran külön igény esetén is tudjuk indítani képzésünket.

⦁ Helyszín:
A képzést oktatótermünkben és online is meg tudjuk tartani. Oktatótermünk címe: Miskolc, Petneházy u. 21.

⦁ Tréner:
Takács Bori, szenior tréner
Húsz éves szakmai tapasztalatát magyar tulajdonú vállalatcsoportnál, majd multinacionális környezetben szerezte.

A képzés díja felől érdeklődj elérhetőségeinken.

mailJelentkezéshez küldj egy e-mailt a consulting@first-line.hu e-mail címre, ezt követően küldjük számodra a jelentkezési lapot!

Kapcsolódó munkatárs:
Takács Bori
képzésért felelős vezető, tréner

Pedagógus végzettségű szakemberként néhány évig fiatalok oktatásával foglalkoztam. Kíváncsiságom bátorított arra, hogy az embereket a munka erőpiacán is szolgálhassam. Húsz éven át magyar tulajdonú vállalatcsoportnál, majd multinacionális környezetben végeztem vezetői szakmai munkát. Feladatom a vállalati humánerőforrás irányítása, vezetése volt. A képzés, fejlesztés iránti kötődésem, érzékenységem visszafordított a munkatársak fejlesztésének változatos, sokoldalú feladataihoz.

Kapcsolódó blog:
Hatékony és asszertív kommunikáció a gyakorlatban
Az asszertív kommunikáció, önérvényesítés mesterfogásai és technikái azok az eszközök, amelyek segítenek elérni céljainkat. 
Áprilisban induló képzéseink
2021-04-02 |
Áprilisban is várunk mindenkit, akinek fontos a saját készségeinek fejlesztése!


Jelentkezés

Jelentkezés

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.