Takács Bori | FIRST-LINE
Alt

Pedagógus végzettségű szakemberként néhány évig fiatalok oktatásával foglalkoztam. Kíváncsiságom bátorított arra, hogy az embereket a munka erőpiacán is szolgálhassam. Húsz éven át magyar tulajdonú vállalatcsoportnál, majd multinacionális környezetben végeztem vezetői szakmai munkát. Feladatom a vállalati humánerőforrás irányítása, vezetése volt. A képzés, fejlesztés iránti kötődésem, érzékenységem visszafordított a munkatársak fejlesztésének változatos, sokoldalú feladataihoz. A vállalati környezetben megszerzett ismereteimet, tapasztalataimat felhasználva, napjainkban képzett trénerként, fejlesztőként, oktatóként végzem szakmai munkámat. Fő területem a kompetenciafejlesztés vezetői és munkatársi szinten.

Kapcsolódó képzés:

A képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, valamint a HR területtel ismerkedők számára is hasznos ismereteket nyújt.

Engedélyszáma: E-001374/2015/D007

Az asszertív kommunikáció önérvényesítés mesterfogásai és technikái azok az eszközök, amelyek segítenek elérni céljainkat.

Önismereti képzésünk során a résztvevők megismerik saját személyiségtípusaikat, erősségeiket, fejlesztendő területeiket.

A képzés egy szemléletformáló program, melynek során az eredményesség alapelveit és praktikus gyakorlatát ötvözi. Önmagunk és mások megismerésével reális énképet kapunk erősségeinkről, fejlesztendőinkről.

A képzésen résztvevők korszerű vezetési elméleteket, vezetői attitűdöt, hatékony vezetői eszközöket sajátítanak el.

Nyilván ismered a mondást: a tréner a saját személyiségével dolgozik. Elengedhetetlen egy magabiztos kiállás, egy egyedi előadói stílus, így visszajelzést kapsz a tréneri identitásról, a csoportdinamikáról, tréningrésztvevők erősségeinek és fejlesztendő területeinek megismerésének fontosságáról. Segítünk, hogy magabiztos légy az inspiráló témafelvezetésben, a rövid prezentációk megtartásában, a gyakorlatok levezetésében. Megtanítjuk a határozott tréneri fellépést, a megfelelő visszajelzést.

Engedélyszáma: E-001374/2015/D016Adatlap
  • Név:Takács Bori
  • Kategória:
  • Szerepkör:
    képzésért felelős vezető, tréner
  • Telefon:
  • Email:
  • Web: