Bemutatjuk trénereinket!

Ismerd meg Szőllősi Andreát, szakmai vezetőnket és vezető trénerünket!

Kompetenciafejlesztő tréner

Szőllősi Andrea kompetenciafejlesztő tréner, szakmai vezető

Andi rendíthetetlen híve és képviselője az élethosszig tartó tanulásnak. Egyetemi tanulmányait szociálpolitika szakon végezte, majd a kompetenciafejlesztő tréneri munkája mellett, 2017-ben business coach minősítést szerzett. Céljaink iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, hogy már kétgyermekes édesanyaként visszaült az iskolapadba és 2022-ben megszerezte andragógus MA diplomáját, hogy ezzel is növelje felnőttképzési üzletágunk hatékonyságát.

Andi 2011 óta vezeti férjével együtt a 1st Line Consulting Kft-t. Ő cégünk motorja, kapcsolatépítésben verhetetlen.  Kivételes érzéke van, hogy meglássa másokban a lehetőséget, jól ismeri a HR szakma minden szegmensét, a toborzás-kiválasztástól a szervezetfejlesztésen át a képzések lebonyolításáig.

Széles körű szakmai tudása és tapasztalatai ellenére azonban mégsem ezektől olyan piszkosul jó abban, amit csinál. Andi lendületes és inspiráló egyéniség, aki képes rávilágítani olyan értékeidre, amiknek te talán tudatában sem vagy. Mellette rájössz, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt korábban álmodni merted volna.