Bemutatjuk trénereinket!

Ismerd meg trénerünket, Szeleczki Zitát!

tréner, tolmács (angol), rekreációs szakember

Zita egy olyan vidám és pozitív életszemléletű trénerünk, aki nem csak felnőttekkel, hanem az ijfabb korosztállyal (diákok, gyermekek) is szívesen dolgozik.

HR-es végzettségű közgazdászként az üzleti világban sem mozog ismeretlenül, tekintve, hogy 15 évet dolgozott multinacionális környezetben többnyire nemzetközi funkciókat ellátva. A leginkább HR és Projektek területén végzett munka angol nyelven folyt.

Kompetenciafejlesztő trénerként szívesen segít az önismeret, asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, stresszkezelés, érzékenyítés és motiváció területein is. Végzett rekreációs szakemberként szívügye az egészséges életmód és a szabadidő hasznos eltöltésével kapcsolatos mindennemű témakörök. Kiskorából fakadó sportszeretete a mai napig töretlen, kedvenc témái a kosárlabda, lovaglás és a síelés. Képzései nemcsak magyar, de angol nyelven is elérhetőek.

Zita szenvedélye a fejlesztés és a tanítás. Szereti kreatívan megközelíteni a dolgokat, „dobozon kívül gondolkodni” és szenvedélyesen hisz abban, hogy mindenki fejleszthető.

Mert ahogyan Jim Rohn is mondta: „Vagy az álmaidon változtatsz, vagy fejleszted a képességeidet!”.

És ugyan miért változtatnál az álmaidon?