Villáminterjú Szőllősi Andival

Idei első villáminterjúnkban cégvezetőnket, Szőllősi Andit kérdeztük!

Szőllősi Andrea, tréner

Szőllősi Andrea: Hogy miért tartok tréningeket? A rövid válasz az, hogy azért, mert imádom (nevet). Imádom, a folyamatot, ahogy a résztvevőkből csoport formálódik. Imádom látni a fejlődésüket, a ráeszméléseket a tréningek során. Felvillanyoz a pörgés, hogy a munkám mindig tartogat valami újat a számomra.

1st Line: És mi a hosszú válasz?

Szőllősi Andrea: A hosszú válasz az, hogy azért, mert teljes szívemmel hiszek a kompetenciafejlesztő tréningek pozitív hatásában. Hiszem és tudom, mivel számtalanszor tapasztaltam, hogy a segítségükkel könnyebbé válik a munkaerő megtartása és jobb eredményeket érhetnek el a vállalatok. Hiszem, hogy mindenki megérdemli, hogy kiegyensúlyozott körülmények között dolgozhasson egy olyan közegben, ahol megfelelő támogatást kap ahhoz, hogy kibontakoztassa képességeit. 

A helyzet az, hogy felnőtt életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, a munkatársaink között, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan éljük meg az ott töltött időt. Én úgy érzem, hogy mi itt mindent elkövetünk azért, hogy olyan képzési csomagokat állítsunk össze, amiknek tényleg használt tudják venni az ügyfeleink, hogy olyan trénereket képezzünk ki, akik igényesek a munkájukra és magas szakmai színvonalat képviselnek.  

1st Line: És mi tanácsolsz azoknak, akiknek rossz tapasztalataik vannak ezen a téren?

Szőllősi Andrea: Azt, hogy látogassanak el hozzánk, mert itt garantáltan mást fognak kapni. Sajnos én is sok olyan történetet hallok, hogy a munkatársak kifejezetten rossz élményeket szerezetek egy tréningen, vagy szimplán csak nem azt kapták amire számítottak. Mi minden esetben előzetesen egyeztetünk az ügyfeleinkkel, akik a megállapodás megkötése előtt teljes körű tájékoztatást kapnak tőlünk és utánkövetést is végzünk.

A visszajelzések alapján úgy érzem, hogy jól csináljuk, amit csinálunk. Az egyik tavalyi megbízónk, aki amúgy eleinte elég szkeptikus volt, például azt írta a tréning után, hogy "Andi, ez a nap sokkal jobb volt, mint amit vártam! Eszméletlenek vagytok!"

Na, ezért megéri csinálni.